Your Cart
Gratis verzending bij bestellingen boven €50!

Best Puff Bar flavor

vape-disposable
Best Puff Bar flavor 1

Wat is een Puff Bar

Een puff bar is een single-use vaping apparaat dat kan worden genoten direct uit de verpakking, voorgeladen en voorgevuld. Slank, lichtgewicht en slank, ze zijn een gemakkelijke vaping oplossing die u kunt meenemen waar u ook gaat.

Of u nu de overstap naar vaping en behoefte aan een snelle nicotine fix, of heb je geen tijd om op te laden, hervullen en wachten op uw apparaat, puff bars zijn de perfecte wegwerp vaping oplossing.

Bekijk onze complete gids over Puff Bar (Wegwerp E-sigaretten).

Hieronder staan de top 5 puff bar smaken:

  1. ULTD Salts Puff Bar Disposable Device – Apple Blow
  2. Strawberry Ice Beco Bar Wegwerp Apparaat – Aardbei Menthol
  3. SMOK MBAR Wegwerptoestel – Menthol
  4. Passionfruit Geek Bar Wegwerptoestel – Verse Passievrucht
  5. Nasty Fix Wegwerptoestel – Vanille Tabak

1:  ULTD Salts Puff Bar Disposable Device – Apple Blow

Met een frisse, fruitige smaak en een zak-vriendelijk ontwerp, ULTD Salts Puff Bar Disposable Device is al gevuld met ULTD Salts Apple Blow vaping liquid. Elk apparaat heeft tot 300 puffs en kan gemakkelijk worden weggegooid als je klaar bent.

Apple is altijd een populaire keuze voor vaping en dit handige wegwerp apparaat kunt u genieten van de smaak zonder het gedoe.

2: Aardbei Ice Beco Bar Wegwerp Apparaat – Aardbei Menthol

Deze knalrode Strawberry Ice Beco Bar Disposable Device smaakt superzoete aardbeien en bevat het equivalent aan e-liquid van ongeveer 20 sigaretten. Met een zachte smaak en verfrissende smaak, is deze wegwerp vape kit perfect om mee te nemen op een avondje uit.

Lekker en verfrissend, deze natuurlijke aardbei smaak puff bar is perfect voor degenen die genieten van een zoete smaak wanneer ze vape.

3: SMOK MBAR Wegwerp apparaat – Menthol

De SMOK MBAR Disposable Device van het topmerk SMOK is een high-end instant vaping apparaat met een klassieke mentholsmaak. In een slank en discreet zwart design, dit apparaat hoeft alleen maar geïnhaleerd te worden om te activeren.

Het is de perfecte puff bar voor rokers die de overgang van menthol sigaretten ook. Dit apparaat is voorgevuld met premium menthol e-liquid als u houdt van een muntachtige en verfrissende vape.

4: Passionfruit Geek Bar Wegwerp Apparaat – Verse Passievrucht

Van de vaping experts bij Geekvape, hun compacte Passionfruit Geek Bar Disposable Device heeft een indrukwekkende 2ml e-liquid en nicotinegehalte van 20mg. Met een fruitige, frisse smaak en een koud oranje ontwerp, is deze lichtgewicht puff bar de perfecte verkwikkende vape. Als je van tropische smaken houdt, is deze passionfruit puff bar waar voor je geld en super makkelijk te gebruiken.

5: Nasty Fix Wegwerptoestel – Vanille Tabak

Deze super-handige Nasty Fix Disposable Device – Vanilla Tobacco puff bar is de ideale e-sigaret, met genoeg vloeistof om de hele dag mee door te gaan. Met een sterkte van 20mg en een heerlijke vanille tabak smaak, als je nieuw bent met wegwerp vaping apparaten, is dit een klassieke keuze die direct uit de doos gebruikt kan worden.

Met een gedurfd ‘Nasty’ design en tonnen attitude, is deze puff bar ontworpen zodat u uw nicotine fix kunt krijgen wanneer u maar wilt.

Geef een antwoord