Your Cart
Gratis verzending bij bestellingen boven €50!

Hoeveel sigaretten zitten er in een Puff bar Vape?

vape-disposable
Hoeveel sigaretten zitten er in een Puff bar Vape? 1

Wat is Puff Bar?

Of je nu nieuw bent met de Puff Bar of je bent een doorgewinterde Puff Bar veteraan, er zijn misschien een aantal dingen die je wilt weten over het apparaat. Je kunt hier een antwoord vinden op bijna elke vraag die je zou kunnen hebben over de Puff Bar wegwerp apparaat!

Een Puff Bar is een wegwerp, alles-in-een vape apparaat. Zie het als een goedkoper, handiger alternatief voor het roken van een sigaret. De Puff Bar is gemaakt van katoen van medische kwaliteit dat doordrenkt is met een vloeibaar mengsel van 5% zoute nicotine en een geweldige smaak. Het apparaat verhit de vloeistof om een damp te produceren. Het apparaat zelf is slank, gestroomlijnd en ontworpen om niet in de weg te zitten. Het is gemaakt om uw levensstijl aan te vullen, niet te beperken.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over het bijvullen van een tank, het opladen van een batterij, of het prutsen met losse onderdelen. Puff Bar is wegwerpbaar, wat betekent dat als de vloeistof op is, je hem weg kunt gooien en een nieuwe kunt beginnen.

Hoeveel hits kun je krijgen van een Puff Bar?

Het aantal hits dat u kunt krijgen van een Puff Bar is afhankelijk van het type Puff Bar dat u koopt. Met de originele Puff Bar krijgt u ongeveer 300 hits per reep, terwijl u met de Puff Bar Plus ongeveer 800 hits per reep krijgt!

Hoeveel sigaretten zitten er in een Puff bar Vape?

De 300 hits die u krijgt van uw Original Puff Bar staan gelijk aan één pakje van 20 sigaretten. Een Puff Bar Plus, die u ongeveer 800 hits geeft, is gelijk aan meer dan twee pakjes sigaretten.

How to charge a puff bar?

Elke Puff Bar is opgeladen en klaar voor gebruik. U hoeft alleen maar op uw apparaat te puffen om het te activeren. U kunt beginnen met het gebruik van uw Puff Bar direct uit de doos.

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt om een wegwerp vape op te laden. Als je een beginner bent, is de kans groot dat het apparaat uit elkaar valt bij je poging het te openen. Als de levenscyclus ten einde loopt, zal hij beschadigd raken. Bovendien kan het moeilijk zijn om hem weer in elkaar te zetten nadat je hem uit elkaar hebt gehaald, en dan is je hoop op het opladen van je pen verkeken.

Dus we raden je niet aan om je Puff Bar zelf op te laden.

Geef een antwoord