Your Cart
Gratis verzending bij bestellingen boven €50!

Puff Bar Netherlands

Alle Puff Bar Netherlands vapes verkrijgbaar | 100% authentiek | 20+ smaken | sterke throat hit

Puff Bar Netherlands Qlive

Puff Bar Qlive

Nicotine

30mg/ml (3%)

Liquid

1.7ml

Puffs

500

Battery

350mAh

Puff Bar Plus

Nicotine

30mg/ml (3%)

Liquid

3.2ml

Puffs

800

Battery

550mAh

Puff Bar XXL

Nicotine

30mg/ml (3%)

Liquid

6.5ml

Puffs

1600

Battery

1000mAh
Gratis verzending

boven €50

Garantie

30 dagen geld terug

1-jaar Garantie

lokale steun

Discreet pakket

direct aan huis

| Puff Bar Kopen

Puff Bar Netherlands

Puff Bar Netherlands is een van de nieuwste, meest bekende wegwerp vape band, toonaangevend in innovatie met enkele van de langst houdbare wegwerp vape apparaten.

| Puff Bar Kopen
tobacco-puff-bar-qlive-2.jpg

Puff Bar Qlive

De kleinste Puff Bar Netherlands vape. Hij is kleiner dan je handpalm! Met een speciaal ontworpen deksel, kunt u uw Puff Bar Europa overal schoon te houden.

frozen-coke-puff-bar-plus.jpg

Puff Bar Plus

De Puff Bar Netherlands Plus wegwerptoestel is een onberispelijk stijlvol apparaat. Het is gemaakt van plastic en heeft een premium rubberachtig gevoel. Het beschikt over 800 + Puffs met een aantal van de meest fruitige en authentieke smaken.

frozen-coke-puff-bar-xxl.jpg

Puff Bar XXL

De Puff Bar XXL is een grote capaciteit wegwerp vape pod apparaat E-sigaret met meer dan 1600 + puffs. Ze beschikken over smakelijke smaken en een efficiënte vaping ervaring, Makkelijk mee te nemen, geniet overal.

FAQ about Puff Bar Netherlands

Puff Bar Netherlands vapes zijn ontworpen om klein, handig en bevredigend te zijn voor ex-rokers. De prijs van Puff Bar vapes varieert van €6.5 tot €11.

  • Puff Bar Qlive: €6.5
  • Puff Bar Plus: €9.0
  • Puff Bar XXL: €11.0

Puff Bar Nederland vapes zijn ontworpen om wegwerp te zijn. Het is normaal gesproken niet aan te raden om een Puff Bar Kopen te hervullen omdat dit gevaarlijk kan zijn.

Puff Plus wordt ook wel Puff Bar Plus genoemd. Puff Plus is de tweede generatie van de wegwerpvapes uit de Puff Bar Netherlands serie. Het heeft een capaciteit van 800 pufjes en verschillende heerlijke fruitige smaken. U kunt hem direct na het uitpakken gebruiken.

Hier bij puffbarkopen.com, kunt u de meest populaire Puff Bar kopen. Alle Puff Bar vapes hier zijn 100% authentiek, met sterke smaken en een bevredigende throat hit. Klik op shop alle om de jouwe nu te bemachtigen!

Puff Bar wegwerp vapes zijn ontworpen om handig te zijn, bevredigend voor ex-rokers. Het is voor volwassen rokers of vapers om een gezonder leven te leiden. Er is geen wetenschappelijke studie tot nu toe dat aangeeft vaping schadelijk is.

Ja, gelukkig wel! Hier bij PuffBarKopen.com, kunt u alle Puff Bar kopen die u wilt! Puff Bar Qlive, Puff Bar Plus en Puff Bar XXL, ze zijn allemaal verkrijgbaar. Bestel vanuit huis en wij sturen ze naar je voordeur! Koop de jouwe nu!