Your Cart
Gratis verzending bij bestellingen boven €50!

Nicotine free puff bar

vape-disposable
Nicotine free puff bar 1

Do puff bar heeft geen nicotine

Elke Puff Bar maakt gebruik van nicotinezouten een formule die zorgt voor een veel hogere niveaus en efficiënte levering van nicotine met minder irritatie in vergelijking met eerdere generaties e-sigaretten. Nicotine sterkte kan oplopen tot 5% in Puff Bars, net als JUUL.

Zijn er vapes zonder nicotine?

Nicotinevrije vapes zijn hetzelfde als gewone vapes, met uitzondering van het belangrijkste – ze bevatten geen nicotine. Vrijwel elk hervulbaar vape-apparaat kan worden gebruikt als een niet-nicotine vape. In plaats van het apparaat met nicotinevape sap te vullen, gebruikt u een niet-nicotinevape sap (of 0mg) in plaats daarvan.

Wat zijn de beste nicotinevrije vapes van 2022?

Tegenwoordig is het ongelooflijk makkelijk om zonder nicotine te vapen. Er worden dezelfde smaken aangeboden, maar ze zijn verkrijgbaar als 0mg vape. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die van vaping houden, maar het belangrijk vinden dat ze geen nicotine in hun lichaam krijgen. Door simpelweg over te schakelen naar 0 nicotine e-liquid, kunt u een niet-nicotine vape product hebben. Al het andere blijft hetzelfde, en gewoon die simpele overstap naar 0 nicotine geeft je een nicotine-vrije vape.

Hieronder sommen we de beste nicotinevrije vapes op om u op weg te helpen als u nog geen geschikt vape-apparaat hebt.

1.GeekVape Wenax SC

2.VooPoo Doric 20

3.Innokin EQ FLTR

4.Mi-Pod 2.0

5.Caliburn G2

6.Vaporesso XROS Mini

Geef een antwoord