Your Cart
Gratis verzending bij bestellingen boven €50!

Puff Bar kopen review

vape-disposable
Puff Bar kopen review 1

Dit is een review van de Puff Bar wegwerpvape die vrij populair is geworden in de Verenigde Staten sinds Juul Labs zijn flavored pods van de Amerikaanse markt heeft gehaald. In tegenstelling tot pod vapes zoals de Juul, kunnen Puff Bars niet worden hergebruikt zodra de e-vloeistof op is. Dit is waarom ze bekend staan als wegwerp vapes. Het nadeel is dat ze niet kunnen worden opgeladen of bijgevuld, maar het voordeel is dat ze heel gemakkelijk in het gebruik zijn.

Gemakkelijk te gebruiken

Puff Bars don’t have any buttons. You simply place the mouthpiece between your lips and draw in the vapor. It’s a hassle-free vaping experience and one that is quite enjoyable — that is, assuming you find a flavor that appeals to your senses.

Talrijke smaken

Terwijl veel van de wegwerp e-cigs die op de markt zijn vrij beperkt zijn in het aantal smaken waarin ze verkrijgbaar zijn, zijn Puff Bars verkrijgbaar in een breed scala aan smaken, zoals:

Bosbessen ijs
Bananenijs
Perzik ijs
Aardbei Banaan
Mango
Munt
Citroen ijs
Watermeloen
Meloen ijs
Gemengde Bessen
Lush
Druif
Blauwe Razz
Lychee ijs
Aardbei
Guave-ijs
Stro Watermeloen
Appel Peer
Tabak
Mango Perzik

Drie Maten

Terwijl de standaard Puff Bar, volgens de fabrikant, 400 puffs van damp bevat, zijn er een paar andere modellen om uit te kiezen voor degenen die liever meer of minder puffs per e-cig; de Puff Nano bevat 200 puffs en de Puff Plus bevat 800 puffs.

Puff Nano – 200 Puffs, 1.2ml e-vloeistof, 280mAh batterij
Puff Bar – 400 Puffs, 1.8ml e-vloeistof, 350mAh batterij
Puff Plus – 800 Puffs, 2.5ml e-vloeistof, 550mAh batterij
Alle Puff Bar merk e-sigaretten zijn vooraf opgeladen en voorgevuld met 5% sterkte nicotine zout e-liquid

Mijn aanbeveling

Als u op zoek bent naar een eenvoudig te gebruiken e-cig die u niet hoeft op te laden of bij te vullen, is de Puff Bar een prima oplossing. Met een keur aan smaken om uit te kiezen, moet u geen moeite hebben om ten minste één smaak te vinden die u echt lekker vindt. Voeg daarbij het feit dat Puff Bars zijn op grote schaal toegankelijk bij de lokale vape winkels in de VS en het is gemakkelijk te zien waarom veel vapers ervoor kiezen om ze te gebruiken over concurrerende disposables zoals Hyde e-cigs.

Geef een antwoord