Your Cart
Gratis verzending bij bestellingen boven €50!

Puff Plus VS Puff XXL VS Puff bar flex

vape-disposable
Puff Plus VS Puff XXL VS Puff bar flex 1

Wat is Puff plus

De Puff Plus Vape Bar is een apparaat dat klaar is voor gebruik en geen installatie vereist. Je krijgt een geweldige zachte smaak met heerlijke aroma’s. De wegwerp vape pen gaat tot 800 puffs mee en heeft een auto power shutoff functie. Het is de grootte van een pen en is zeer reisvriendelijk. Puff Plus is 5% zout nicotine.

Specificaties:

Nicotine: 5% (50mg)
Sapcapaciteit: 3.2mL voorgevuld
Batterij: 550mAh interne
Gemiddelde levensduur: 800+ Puffs
Afvuren: Trek-geactiveerd

Wat is Puff XXL

Puff XXL is een wegwerp, alles-in-een vape apparaat met verschillende verbazingwekkende smaken, Puff XXL wordt geleverd met een 1000mAh voorgeladen batterij, 5% zout nic die kan oplopen tot 1600 puffs per wegwerp.

Specificaties:

Pre-Filled: 6.5ml Salt Nic
Salt Nicotine Strength: 30mg/ml (3%)
Up to 1600+ Puffs per disposable
Internal Battery: 1000 mAh

Puff XXL vs Puff Plus

Net als de puff plus, de puff xxl is ook wegwerp, draagbaar, lichtgewicht, en onderhoudsvrij, Maar de puff xxl heeft meer dan twee keer de ejuice capaciteit van een Puff Plus. ze zijn allemaal verkrijgbaar in veel van de verbazingwekkende smaken, en hebben een aantal dezelfde smaken.

Controleer de specificaties en kenmerken van hen zoals hieronder.

1.Puff Plus is een wegwerp, alles-in-een vape-apparaat met verschillende geweldige smaken, Het wordt geleverd met een 550mAh voorgeladen batterij, 5% zout nicotine, die kan oplopen tot 800 puffs per wegwerp.

2.Puff XXL is een wegwerp, alles-in-een vape-apparaat, Het wordt geleverd met een 1000mAh pre-geladen batterij, 5% zout nicotine, die kan oplopen tot 1600 puffs per wegwerp.

Wat is Puff Flex

Puff Flex 2800 puff wegwerp vape apparaat, het nieuwste product in de Puff vape familie met instelbare airflow controle. Er kan gezegd worden dat Puff Bar Flex de opvolger is van de originele Puff Flow met tot 2800+ puffs met een 1500Mah batterij om dit hoge bereik puff apparaat te ondersteunen.

Specificaties:

Wegwerp pod apparaat vereist geen onderhoud, opladen of hervullen
E-vloeistof: 10ml Salt Nic E-vloeistof per Pod Stick
Beschikbare Nicotine: 5% 50mg
Batterij: 1500mAh
Vooraf opgeladen, gewoon puffen op het apparaat te activeren
Voorgevuld, geen behoefte aan rommelige vullingen
2800 trekjes per pod, ongeveer gelijk aan 80 sigaretten.
Compact en draagbaar

Geef een antwoord