Your Cart
Gratis verzending bij bestellingen boven €50!

Retourbeleid

Overzicht

Ons terugbetalings- en retourbeleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds uw aankoop, kunnen wij u geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

De pods waarvan de interne aluminiumfolie is geopend, kunnen niet worden geretourneerd. Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een ontvangstbewijs of een bewijs van aankoop nodig.

U moet eerst contact met ons opnemen als u uw producten wilt retourneren of ruilen. Stuur uw aankoop a.u.b. niet terug naar de fabrikant of een adres op de site.

Restituties

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalwijze gestort.

Te late of ontbrekende restituties

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan enige tijd duren voordat uw restitutie officieel is overgemaakt.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als u dit allemaal heeft gedaan en nog steeds geen restitutie heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via {emailadres}.

Uitverkoop artikelen

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald. Uitverkoopartikelen kunnen niet worden terugbetaald.

Uitwisselingen

Wij vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als u het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan eerst een e-mail of neem contact met ons op via de contactpagina.

Geschenken

Als uw bestelling een geschenk of cadeaubon bevat, hebben wij het recht het geschenk in te trekken of de kosten van het geschenk in mindering te brengen wanneer de bestelling wordt geannuleerd of terugbetaald.

Retourzendingen

Om uw product terug te sturen, moet u contact met ons opnemen om het retouradres te krijgen.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw item. Verzendkosten worden niet terugbetaald. Als u een restitutie ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw restitutie.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voor uw omgeruilde product u bereikt, variëren.

Heb je hulp nodig?

Neem contact met ons op via de contactpagina als u vragen heeft over terugbetalingen en retourzendingen.