Your Cart
Gratis verzending bij bestellingen boven €50!

Wat doet een Puff bar met je?

vape-disposable
Wat doet een Puff bar met je? 1

Wat is Puff Bar

Een Puff Bar is een wegwerp, alles-in-een vape apparaat. Zie het als een goedkoper, handiger alternatief voor het roken van een sigaret. De Puff Bar is gemaakt van katoen van medische kwaliteit dat doordrenkt is met een vloeibaar mengsel van 5% zoute nicotine en een geweldige smaak. Het apparaat verhit de vloeistof om een damp te produceren.

Zijn Puff Bar wegwerpartikelen veilig in gebruik?

Er zijn veel voordelen van vaping, en deze trend is populairder geworden in de afgelopen jaren. De vaping industrie blijft producten creëren die tegemoetkomen aan de veiligheid van gebruikers en hen een bevredigende vaping ervaring geven (zie beste pod vape 2022).

Nu komt puff bar disposables die pas in 2020 beschikbaar werden gesteld. Met zijn enorme introductieboom is het meteen een favoriet geworden voor newbies en regelmatige vapers. Wat zijn wegwerp puff bars, en waarom houden veel mensen zo van puff bar producten?

Waarom zijn Puff Bar wegwerpartikelen veiliger dan traditionele sigaretten?

U zult genieten van vaping ze in een verscheidenheid van smaken

Het is nooit saai als je puff bars vape omdat ze komen in de ene pittige smaak naar de andere. Bij Voom Labs kun je een nieuwe en verfrissende lijn wegwerp puff bar smaken vinden zoals Mango Ice, Blueberry vape, Apple vape, Mint vape, Strawberry Banana, en Tobacco. Elk van deze pod sticks is voorgevuld met 1,2 ml e-juice en voorzien van een voorgeladen 280 mAh batterij.

Met deze hoeveelheid e-liquid en batterijvermogen, kunt u genieten van tot 350 bevredigende en heerlijke trekjes, wat gelijk staat aan het roken van een pakje van 20 sigaretten. Als u deze dag één trekje neemt, zult u meer trekjes willen.

U kunt het gebruiken als onderdeel van een gezonde levensstijl

Vapes zijn gezonder dan traditionele sigaretten, zoals onderzoek heeft uitgewezen. Vanuit dit oogpunt wordt verondersteld dat zowel vapes als tabakssigaretten nicotine bevatten. In de laatste zitten echter veel meer gevaarlijke chemicaliën dan in vapes, of specifiek wegwerpbare puffbars. In een enkel sigarettenstaafje zitten ongeveer 600 ingrediënten, en dit loopt op tot een hoger aantal van 7.000 chemicaliën wanneer je het aansteekt.

Van dit aantal van meer dan 7.000 chemische stoffen die in een tabakssigaret worden aangetroffen, worden er 69 beschouwd als carcinogenen of stoffen waarvan bekend is dat ze kanker veroorzaken. Wat zijn enkele van deze schadelijke stoffen?

Lood, een chemische stof die in batterijen zit.
Arsenicum, een krachtig gif om ratten te doden
Teer – wordt gebruikt voor het mengen van bestrating
Formalin of formaldehyde, ook bekend als balsemvloeistof
Ammoniak – een industriële reinigingsstof
Aceton- wordt gebruikt voor het verwijderen van nagellak
In wegwerpbare puff bars zitten daarentegen maar 4 basisingrediënten, en die zijn in de eerste plaats veilig en niet-toxisch. Deze zijn:

Nicotine
Smaakstoffen
Propyleen glycol
Plantaardige glycerine

Nicotine is op zichzelf geen schadelijke stof, en het heeft zelfs vooraf veronderstelde gezondheidsvoordelen. Het is dat wat de vaping ervaring bevredigend maakt. Aroma’s in wegwerp vape staafjes zijn ook goedaardig – wat betekent dat ze op geen enkele manier gevaarlijk zijn. De PG en VG elementen in vape apparaten zijn verantwoordelijk voor het produceren van hun wolken of damp, en hebben over het algemeen geen smaakstoffen.

Geef een antwoord